EDAK ECZA KOOPERATİFİMİZE DESTEK ve DURUM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI-12 OCAK 2018 - 08.01.2018

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, EDAK Kooperatifimize destek vermek ve durum değerlendirmesi yapmak üzere 12 Ocak 2018 Cuma günü saat: 13:00’ de, İzmir Atatürk Kültür Merkezinde, kooperatifimizin ağırlıklı olarak çalıştığı Manisa, İzmir, Antalya, Denizli, Aydın, Muğla, Afyon, Uşak Eczacı Odalarımızın Yönetim Kurulları ve üyeleri, Tüm Ecza Kooperatifleri Birliği ve Birim Ecza Kooperatiflerinin katılımları ile düzenlenecek toplantıya katılacaklardır.

Toplantıya tüm meslektaşlarımızın katılımı birlik ve beraberliğimize güç katacaktır.

Önemle duyurulur.

TARİH: 12 OCAK 2018

SAAT: 14:00

YER: İzmir Atatürk Kültür Merkezi ( Konak Mah. Mirhat Paia Cad. Ege Üniversitesi 92/A Konak/İZMİR)