AKILCI İLAÇ KULLANIMI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI-25 OCAK 2018 - 22.01.2018

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği işbirliğiyle; 25 Ocak 2018 Perşembe günü saat:14:45’ te Büyük Saruhan Otel’ de Oda Başkanımız Ecz. Devrim BALI ve TEB Merkez Heyeti Üyesi - Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Başkanı Ecz. Cem MERCÜL' ün açılış konuşmalarını yapacağı, eczacılarımıza yönelik Akılcı İlaç Kullanımı Değerlendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Katılımlarınızı diler. Önemle duyururuz.

TOPLANTI PROGRAMI

YER: Büyük Saruhan Otel

TARİH: 25 OCAK 2018 Perşembe

14:45 AÇILIŞ KONUŞMALARI