Kullanıcı

Şifre :
    Güvenlik Kodu :

MANİSA ECZANE TEKNİSYENLERİ EĞİTİM PROGRAMI (METEP 1) - 08.02.2018

Manisa bölgemizde faaliyet gösteren eczanelerimizde çalışan teknisyenlerimiz için planladığımız eğitimlerimize 2018 yılı Şubat ayı itibariyle başlıyoruz. Amacımız düzenleyeceğimiz eğitimlerle eczane teknisyen arkadaşlarımızın mesleki ve kişisel gelişimlerine artı değer kazandırmak.

İlkini Manisa merkezde çalışan arkadaşlarımıza yönelik yapacağımız eğitimlerimiz zaman içerisinde ilçelerimizde de yapılmaya başlanacaktır. Her ay en az bir tane eğitim vermeyi hedeflediğimiz yeni yılda siz teknisyen arkadaşlarımızın eğitimlerimize göstereceği ilginin fazla olacağına inanıyoruz.

Eğitimlerimizin verimli olması için de eğitimlerimizi kontenjanlarla sınırlandırmış bulunmaktayız. Eğitimlerimize yoğun talep oluşması halinde aynı eğitimlerimiz farklı dönemlerde tekrarlanacaktır.Kontenjanlar eğitimlerimizin içeriklerine ve gösterilecek olan talebe göre Odamız tarafından belirlenecektir.

MANİSA ECZANE TEKNİSYENLERİ EĞİTİM PROGRAMI (METEP 1)

TARİH: 13.02.2018 Salı

YER: MASKİ İkiz Kuleler Konferans Salonu

19:00 – 20:00 Eczanede İletişim Becerileri

20:15 – 21:15 Eczanede Zaman Yönetimi ve Hasta Bakım Süreci (Astım-KOAH)

Katılmak isteyen eczane teknisyenlerimizin isim bilgilerini en geç 12 Şubat 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirmeleri gerekmektedir.

Haber okuma sayısı: 1058