Kullanıcı

Şifre :
    Güvenlik Kodu :

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN - 18.05.2017

Yüce Atatürk’ün doğum günü kabul ettiği 19 Mayıs, laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına uzanan sürecin ilk adımıdır. Atatürk, Samsun’a ayak basar basmaz, "Ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir Türk Devleti kurma" hedefini aşama aşama halkımızla birlikte yaşama geçirmiştir.

Halkımızın bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, doğumunun 136. yılında Atamızı özlem ve saygı ile anıyoruz.

Ve sözü Türkiye Cumhuriyeti’ nin kurucusu, devrimlerimizin mimarı Yüce Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ e bırakıyoruz.

“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.” Mustafa Kemal ATATÜRK

MANİSA ECZACI ODASI

Haber okuma sayısı: 1008