Kullanıcı

Şifre :
    Güvenlik Kodu :

ODA BAŞKANIMIZ ECZ. DEVRİM BALI' NIN TEŞEKKÜR YAZISI - 29.09.2017

Üyelerimizin yoğun katılımı ile 23-24 Eylül 2017 Tarihlerinde gerçekleşen Odamız olağan seçimli genel kurulu sonucu, oluşan yeni Yönetim Kurulumuz göreve geldi.

Biliyoruz ki bizlere duyulan bu güven; Manisa Eczacı Odası’ nın yerleşmiş köklü ilkeleri ışığında her yöneticinin bir yandan kendini geliştirirken, diğer yandan da yerine gelecek yöneticilerin gelişimlerine destek olmalarındandır.

Yine bu güven; Yılmaz ARIKANLAR, Turan DANELER, Nükhet TARTANLAR, F. Bahar DERİNSULAR, Özgür ÖZELLER, Meliha Nalan CANLAR, Burçin KURTULUŞLAR ve onlarla birlikte mücadele veren Yönetim Kurulu üyeleri, Büyük Kongre Delegeleri, Denetleme Kurulları, Onur Kurulları, İlçe Temsilcileri ve Yardımcıları, Denetçi Eczacıları, Komisyon Üyeleri ve yöneticilerinin arkasında duran, destek olan, cesaret veren bir olmayı başarmış üyelerinden gelir.

Manisa Eczacı Odası yöneticilerinin ve üyelerinin birbirlerine duydukları güven ve bağlılıkları sonucu; Odamız mesleğimizin geleceğini şekillendirecek her projede yer almış, en etkin eylemlerde bulunmuş ve bununla birlikte Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinde, Yüksek Haysiyet Divanında, Ecza Kooperatiflerinde görev yapan pek çok yönetici yetiştirmiştir.

Bizlerin görevi, teslim adlığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak için yılmadan, usanmadan kararlılıkla mesleğimizi hak ettiği güzel yarınlara ulaştırmak için çalışmaktır.

Mesleğimiz hak ettiği yere gelene kadar bizler çalışmaya, üye merkezli, eşit, adil, birleştirici, çözüm ve proje üreten yöneticilik anlayışımızı daha da geliştirmeye çalışacağız. Sizlerin bu yolda her zaman olduğu gibi yanımızda olduğunuzun bilinci ve güveni içindeyiz.

Bayrağı devir aldığım, kendisinden çok şey öğrendiğim, sağlığındaki tüm olumsuzluklarına rağmen sevgi, inanç ve özveri ile mesleğimiz adına çalışmaya devam eden Oda Başkanlığı görevini bırakan ancak Denetleme Kurulu Üyesi olarak her zaman bizim yanımızda olacak Ecz. Burçin KURTULUŞ’ a, bu bayrak yarışında biraz dinlenmek adına bu dönem görev üstlenmeyen arkadaşlarıma bir kez daha en içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Tüm değerli meslektaşlarıma duydukları güven ve verdikleri destek için tüm arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Saygılarımla,

Ecz. Devrim BALI

Başkan