Kullanıcı

Kullanıcı Adı :
    Şifre :
    Güvenlik Kodu :

ÇOK ÖNEMLİ HATIRLATMA!!! TALEP EDİLMEDİĞİ HALDE ECZANELERE GÖNDERİLEN KONSİNYE ÜRÜNLER - 01.11.2017

Bazı dernek ve şirketler tarafından veya bunların isimleri kullanan kişi/kişilerce, eczanelere kargo yolu ile koli/paket gönderildiği, bu gönderilerin içinde ilaç dışı bir takım sağlık/kozmetik ürünlerinin yer aldığı, gönderilerin içinde ayrıca eczanelere kesilmiş konsinye faturaların bulunduğu, bu fatura tutarlarının ürünlerin gerçek değerinden yüksek olduğu, kolileri göndericiye iade etmeyen ve/veya söz konusu faturalara süresinde itiraz etmeyen eczacılara, daha sonra ürün bedelini ödemedikleri iddiasıyla haciz işleminin başlatılacağının bildirildiği bilgileri Odamıza tekrar iletilmeye başlanmıştır.

Eczanelere sipariş edilmediği halde ürün gönderen Firmalardan gelen koli vb. paketlerin hiçbir şekilde kabul edilmemesi, bu şekilde gelen paketler var ise bu paketlerin karşı ödemeli olarak aynen iade edilmesi, bu gönderilerin kabulü ile ilgili olarak hiçbir fatura, irsaliye, kargo teslimat belgesinin imzalanmaması ve bu konuda eczane çalışanlarının da uyarılması eczacılarımızın yararına olacaktır.

Önemle duyurulur...

Haber okuma sayısı: 475