Nöbetçi Eczaneler

Odamız

Nöbetçi Eczaneler

Duyurular

MANİSA TABİP ODASI TARAFINDAN DÜZENLENEN BASIN AÇIKLAMASINA KATILDIK. SAĞLIKTA ŞİDDET SON BULSUN!!!

Turgutlu Devlet Hastanesinde görevli Dr. Nalan Uygun’un dün (16.01.2019) uğradığı fiziksel saldırı sonrası, bugün (17.01.2019) saat 12.30 da Turgutlu Devlet Hastanesi bahçesinde Manisa Tabip Odasınca yapılan basın açıklamasına; Oda Başkanımız Uzm. Ecz. Devrim BALI, Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Füsun TÜTÜNCÜ, Turgutlu İlçe Temsilcimiz Ecz. Ekin KOÇ ve Turgutlu’ da faaliyet gösteren eczacılarımız katıldılar.

Biz sağlıkçılar, eczanelerimizde, hastanelerimizde, acil servislerde sadece hastalarının canını kurtarmak için çaba sarf ediyorken, hiçbir can güvenliği olmadan hizmet vermeye çalışıyoruz. Ancak biz tüm gücümüzü ve enerjimizi hastalarımıza harcamak isterken, ne yazık ki bir yandan da can güvenliğimizi korumaya çalışıyoruz. Sözlü ve fiziksel tacize, şiddete maruz kalıyoruz.

Tüm bunlar, biz sağlık çalışanlarının halkımıza nitelikli ve kesintisiz sağlık hizmeti sunması noktasında engel teşkil etmektedir. Can güvenliği endişesi ile sağlık hizmetinin sekteye uğraması kabul edilebilir bir durum değildir.

Sn. Dr. Nalan UYGUN’ a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, sağlık emekçilerine şiddet artık son bulsun istiyoruz. Halkı için fedakarca çalışan tüm sağlık personeline bizzat halkımızın sahip çıkması gerektiğini hatırlatıyoruz.

HESABINIZA GİRİŞ YAPIN

BİZE YAZIN