Nöbetçi Eczaneler

Odamız

Nöbetçi Eczaneler

ÜTS KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

TİTİCK tarafından 15.01.2019 tarihinde yayımlanan duyuru gereğince; şeker ölçüm çubukları ve insülin kalem iğne uçları ile diğer tıbbi cihazlar için tekil takip işlemlerine başlanacağı, ÜTS’ de kaydı bulunmayan eczanelerin ÜTS kayıtlarını en geç 30.04.2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Ayrıca, 30.04.2019 tarihi itibariyle takil hareketliliği başlamamış şeker ölçüm çubukları ve insülin kalem uçlarına ait reçeteler MEDULA provizyon sisteminden karşılanamayacaktır.

Bu doğrultuda ÜTS kaydı olamayan meslektaşlarımızın ÜTS kayıt işlemini en geç 30 Nisan 2019 tarihine kadar tamamlamaları herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına önemlidir. Şu an için resmi herhangi bir erteleme söz konusu değildir.

ÜTS kaydı olmayan meslektaşlarımızın yapması gereken işlem basamaklarına ilişkin görseller aşağıda sunulmaktadır.

Daha önce E-imza almış olan meslektaşlarımızın;

E-imzalarının geçerlilik tarihini kontrol etmeleri gerekmektedir. E-imzanın geçerlilik süresi hakkında e-imzanızı aldığınız firmanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.  (E-imzalarını Odamızdan alan meslektaşlarımız E-Güven’ in 0(850) 321 85 55 numaralı telefonun bilgi alabilirler)

Kullanım süresi biten meslektaşlarımızın yenileme işlemlerini yapmaları gerekmektedir.  (E-imzalarını Odamızdan alan meslektaşlarımız 106.20TL. 3 yıllık yenileme ücretini Odamıza veya İlçe Temsilciliği Bürolarımıza yatırmaları yeterlidir)

Henüz e-imza almamış olan meslektaşlarımızın e-imza başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

TEB ile E-Güven firması arasında yapılan anlaşma devam etmedir. İlk kez e-imza alacak olan meslektaşlarımızın e-imzalarını E-Güven firmasından temin etmek istemeleri halinde Odamıza veya İlçe Temsilciliği Bürolarına bizzat başvurmaları gerekmektedir. 3 Yıllık e-imza ücreti 129,80TL.’ dır.