Nöbetçi Eczaneler

Odamız

Nöbetçi Eczaneler

Duyurular

NİSAN AYINA AİT REÇETELERİNİ KURUMA TESLİM ETMİŞ ECZANELERİN YAPACAKLARI İŞLEMLER

Değerli meslektaşlarımız;

Nisan ayına ait reçetelerini Kuruma teslim etmiş eczanelerin yapacakları işlemler;

1-İskonto baremi değişen eczacıların kuruma  teslim edilen faturaları kurum tarafından iptal edilerek odamıza iade edilecektir.Faturası odamıza iade edilen üyelerimiz Nisan ayına ait reçetelerde gerekli düzeltme işlemini (DÜZELT-KAYDET) yaptıktan sonra yeni döküm listeleri alarak faturalandırma işlemlerini yapabileceklerdir.

2-Sadece reçete hizmet bedeli değişen ve Nisan ayı reçetelerini sonlandırarak Kuruma teslim etmiş eczaneler için;

A-Nisan ayına ait faturalarında herhangi bir işlem yapmak istemeyen üyelerimiz ekte yer alan ‘Hizmet bedeli feragat dilekçesini’ doldurarak 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 12:00’a kadar Merkez Oda Büromuza (dilekçelerin ıslak imza ve kaşeli olması önemlidir) iletmeleri gerekmektedir.

B-Nisan ayına ait faturalarında reçete hizmet bedelindeki değişikliğin faturalarına yansımasını isteyen üyelerimizin faturaları kurum tarafından iptal edilerek odamıza iade edilecektir.Faturası odamıza iade edilen üyelerimiz Nisan ayına ait reçetelerde gerekli düzeltme işlemini (DÜZELT-KAYDET) yaptıktan sonra yeni döküm listeleri alarak faturalandırma işlemlerini yapabileceklerdir.

ÖNEMLİ NOT : Kurum tarafından iade edilecek faturalar odamıza 20 Mayıs Pazartesi günü teslim edilecek olup,üyelerimiz aranarak bilgi verilecektir.

Duyuru Formları

Hizmet bedeli feragat dilekçesi