16 Ekim 2022 Pazar Günü Yapılacak Büyük Eczacı Mitingi Hakkında

30 Eylül 2022 Meo

Sayın Üyemiz

BilindiÄŸi üzere Türk Eczacıları BirliÄŸi ve 54 Bölge Eczacı Odası’nın Haziran 2022 tarihindeki Türk Eczacıları BirliÄŸi 43. Dönem I. Bölgeler arası toplantısında aldığı karar doÄŸrultusunda içinde bulunduÄŸumuz ekonomik ve diÄŸer sorunlara karşı *DUR D[E]* mitingi 16 Ekim 2022 Pazar günü ANKARA’da gerçekleÅŸtirilecektir. Ulaşım konusunda gerekli planlamanın yapılabilmesi için meslektaÅŸlarmızın eczane ismi ve toplam katılacak kiÅŸi sayısını en geç 4 EKÄ°M 2022 SALI SAAT 17.00 ‘ye kadar ilçe temsilcilerine yazdırması rica olunur. GerçekleÅŸtireceÄŸimiz mitinge, hep birlikte dayanışma ruhu ile katılım saÄŸlayacağımıza inanıyoruz.

Ulaşım: Otobüslerle cumartesi gece yola çıkılıp Pazar akÅŸam dönüÅŸ ÅŸeklinde planlanmaktadır. Gerekli detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır.