23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI’ NIN 100. YILI KUTLU OLSUN

22 Nisan 2020 Meo

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ ni açılması ve egemenliÄŸin kayıtsız ÅŸartsız halka geçmesi onuruna, ulusumuzun geleceÄŸi çocuklarımıza hediye ettiÄŸi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nın 100. Yılı  kutlu olsun.

Covid-19 salgını nedeni ile caddelerde, sokaklarda, alanlarda bayramımızı kutlayamayacak olsak da, 100 yıl önce baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisini açanların sahip olduÄŸu karşılıksız ve menfaatsiz vatan sevgisini, bağımsızlık tutkusunu ve mücadele ruhunu hep birlikte yaÅŸatarak, bu zorlu günleri aÅŸacağımıza ve aydınlık yarınlarda bayramlarımızı coÅŸkuyla kutlamaya devam edeceÄŸimize olan inancımız tamdır.

Yaşasın Cumhuriyet!

Yaşasın Ulusal Egemenlik!