MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

06 Nisan 2020 Meo

Değerli meslektaşlarımız,

3 Nisan 2020 tarihinde tarafımızca duyurulduğu üzere reklam kurulu kararına karşı maske ve dezenfektan satışlarındaki fiyat artışlarından dolayı eczanelerimizin bir sorumluluğu olmadığını ve eczanelerimizin yanında olduğumuzu duyurmuştuk.
Eczanelerimize  maske ve dezenfektan satışlarından dolayı haksız şekilde uygulanacak olası bir cezai yaptırım sürecinde konuyla ilgili odamız avukatı aracılığı ile hukuki süreç başlatılarak avukatımız aracılığıyla takip edilecek ve bu konuda doğabilecek mahkeme masrafları da odamızca karşılanacaktır.
Bu şekilde bir mağduriyet yaşayan üyemizin olması durumunda ivedilikle odamızla irtibata geçmesi önemle duyurulur .

Mesleğimizin bu tür ithamlarla kirletilmesine izin vermeyeceğiz. Bu süreçte meslektaşlarımıZın herhangi bir haksızlığa uğramaması hususunda Manisa Eczacı Odası olarak her zaman meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isteriz.