BİLİM HİZMET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ 2023 BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

18 Mayıs 2023 Meo

BÄ°LÄ°M HÄ°ZMET VE TEÅžVÄ°K ÖDÜLLERÄ° 2023 BAÅžVURU SÜRECÄ° BAÅžLADI

Türk Eczacıları BirliÄŸi Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana verilmekte olan Bilim, Hizmet ve TeÅŸvik Ödülleri için 2023 baÅŸvuru süreci, yeni yönergesi ile baÅŸlamıştır.

Türk Eczacıları BirliÄŸi Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet ve TeÅŸvik Ödül Yönergesine göre hazırlanan baÅŸvuru dosyalarının 31 Temmuz 2023, Pazartesi günü saat 18.00’e kadar Türk Eczacıları BirliÄŸi Eczacılık Akademisi’nin “Mustafa Kemal Mahallesi 2147. Sokak, Numara 3, Kat 3, Çankaya, ANKARA” adresine ulaÅŸtırılmış olması gerekmektedir.

TEB Eczacılık Akademisi Bilim, Hizmet ve TeÅŸvik Ödül Yönergesi için tıklayınız.

TEB Eczacılık Akademisi Bilim ve TeÅŸvik Ödülleri Aday BaÅŸvuru Formu örneÄŸi için tıklayınız.

TEB Eczacılık Akademisi Hizmet Ödülü Aday BaÅŸvuru Formu örneÄŸi için tıklayınız.

Afiş için tıklayınız.