BURSA ECZA KOOPERATİFİ MANİSA ŞUBESİ FAALİYETE BAŞLADI

13 Nisan 2021 Meo

Bursa Ecza Kooperatifi Manisa Şubesi 12 Nisan 2021 tarihinde ilk faturasını keserek faaliyete başladı.

Pandemi nedeniyle sınırlı katılımla gerçekleşen açılışa Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyemiz Sn. Ecz. Cem MERCÜL ile  Oda Başkanımız Uzm. Ecz. Devrim BALI, 2. Başkanımız Uzm. Ecz. Duygu ELMAS MUTLU, Genel Sekreterimiz Ecz. Koray KAYA, Saymanımız Ecz. Davut Şafak COŞKUN, Uzm. Ecz. Okan SEYREK , Ecz. Ezgi ŞENKAL ŞAHİN ve Ecz. Duygu YILMAZ  olmak üzere Yönetim Kurulumuz tam kadro olarak katıldı.

Manisa Yunusemre’de 1390 metrekare alan üzerine kurulu Manisa Şubesi modern ecza depoculuğu anlayışına uygun olacak şekilde uzman ekipler tarafından titizlikle hazırlandı.

Bursa Ecza Kooperatifi Manisa Şubesi, Manisa merkezin yanı sıra, Akhisar, Demirci, Gölmarmara, Gördes, Kırkağaç, Köprübaşı, Kula, Salihli, Saruhanlı, Selendi, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerimize de hizmet sunacaktır.

Kooperatifçilik hareketinin doğduğu illerden olan Manisa’ nın ve Manisalı meslektaşlarımızın tarihlerine yakışır noktaya kısa sürede geleceğine olan inancımız tamdır.

Yıllardır farklı kademelerde kooperatif hareketine emek veren Sn.Hakkı Özcanlar'ın Şube Müdürlüğü’ de ayrıca kıymetlidir.

Mesleğimiz ve geleceğimiz için hep birlikte yol almaya devam edeceğiz. Geleceğimizi birlikte inşa edeceğiz.

Birlikte Güçlüyüz.