FARMAINBOX REÇETE TEVZİ İCMAL LİSTELERİNİN ODAMIZCA ONAYLANMASI İŞLEMİNE İLİŞKİN YAPILAN YENİ DÜZENLEME HAKKINDA

13 Şubat 2020 Sgk Duyuruları

Sosyal Güvenlik Kurumu BaÅŸkanlığı ile Türk Eczacıları BirliÄŸi arasında imzalanan Protokolün 3.7 nci maddesi ve protokol eki EK-4 doÄŸrultusunda eczanelerce eÅŸit paylaşım esasına dayanarak üst limitli olarak karşılanan;

·         Oral Beslenme Solüsyonlarını Ä°htiva Eden Reçeteler

·         Anti TNF Reçeteleri

·         Talasemi Reçeteleri

Reçete gruplarına iliÅŸkin FarmaInbox Reçete Tevzii Programından alınan icmal listelerinin onayı, sistemin saÄŸlıklı iÅŸleyiÅŸinin ve devamının korunabilmesi için SGK Medula sisteminden  alınan reçete arkası çıktıları kontrol edildikten sonra Odamız personelleri tarafından yapılacaktır.

Bu nedenle 2020 Yılı Åžubat ayına ait “Oral beslenme solüsyonlarını ihtiva eden reçeteler”, “Anti TNF Reçeteleri” ve “Talasemi Reçeteleri” icmal listeleri Odamıza veya Ä°lçe TemsilciÄŸi Bürolarına onay iÅŸlemi için gönderilirken mutlaka icmal listelerinin arkasına Medula reçete arkası çıktılarının eklenmesi gerekmektedir.

Önemle duyurulur…