MANİSA MERKEZ' DE FAALİYET GÖSTEREN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE!!!

24 Mayıs 2019 Meo

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı ile Türk Eczacıları Birliği arasında imzalanan Protokolün 3.7 nci maddesi ve protokol eki EK-4’ ün 14. maddesinin “f” maddesi doğrultusunda; Manisa İli Şehzadeler ilçesi Hacıhaliller  Mahallesinde faaliyet göstermekte olan “Özel Ege Hayat  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” nde kalmakta olan kişilere ait reçeteler, eşit limitle sıra listesine istinaden eczanelerimiz tarafından karşılanacaktır.

“Özel Ege Hayat  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi” nde kalmakta olan kişilere ait reçeteleri karşılamak isteyen Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde faaliyet göstermekte olan eczanelerimizin en geç  29 Mayıs 2019 Çarşamba gününe kadar dilekçe ile Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Önemle duyurulur...