TBMM MİLLETVEKİLİ REÇETELERİNİN KARŞILANMASINDA İZLENECEK İŞLEM ADIMLARI

18 Ekim 2019 Meo

BilindiÄŸi üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları BirliÄŸi arasında 17 Nisan 2018 tarihinde imzalanan "Türkiye Büyük Millet Meclisi Hak Sahiplerinin Türk Eczacıları BirliÄŸi Üyesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu Ä°le SözleÅŸmeli Eczanelerden Ä°laç Teminine Ä°liÅŸkin Üçlü Ä°ÅŸbirliÄŸi Protokolü"ne istinaden Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleÅŸmesi bulunan tüm meslektaÅŸlarımız Türkiye Büyük Millet Meclisi hak sahiplerinin reçetelerini karşılayabilmektedir.

TBMM hak sahiplerine ait reçetelerin karşılanmasında izlenecek işlem adımları ekte sunulmaktadır.

Önemle duyurulur…

Not: Ek Belgelerde yer alan Vergi Dairesi Numarası 27.02.2021 tarihinde "HÄ°TÄ°T VERGÄ° DAÄ°RESÄ° - 8790927226" ÅŸeklinde güncellenmiÅŸtir.