T.C. Danıştay Başkanlığı ile Sözleşmesi Bulunan Meslektaşlarımızın Dikkatine

01 Kasım 2022 Teb Duyuruları

T.C. Danıştay BaÅŸkanlığı ile BirliÄŸimiz arasında, “Danıştay Meslek Mensupları ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları BirliÄŸi Üyesi Eczanelerden Ä°laç Teminine Ä°liÅŸkin Protokol”, 19.10.2022 tarihinde yenilenmiÅŸtir.

01.11.2022 tarihinde yürürlüÄŸe girecek olan protokole istinaden, bu protokol kapsamındaki reçeteler için Yeni Reçete Provizyon Sistemi hazırlanmış olup, bu ekran 01.11.2022 tarihinden itibaren hizmet vermeye baÅŸlayacaktır.

01.11.2022 tarihi öncesinde düzenlenen reçetelerin eski sisteme giriÅŸleri 07.11.2022 Pazartesi günü saat 19:00’a kadar yapılabilecektir.

Eski sistem 07.11.2022 Pazartesi günü saat 19:00 itibari ile kapatılacak olup, döküm iÅŸlemleri 2022 Yılı sonuna kadar eski bölümden yapılabilecektir.

Kurum reçetelerinde yer alan ürünlere ait Ä°TS iÅŸlemlerinin Reçete Provizyon Sisteminden yapılması zorunludur. Ä°TS iÅŸlemlerinin yapılabilmesi için EBS sisteminden Ä°TS GLN numarası ve Åžifre bilgilerinin eklenmiÅŸ olması gerekmektedir. (Reçete Provizyon Sistemi üzerinden de EBS sistemine ulaşılarak bilgiler eklenebilmektedir.)

Ä°zlenmesi gereken iÅŸlem adımları ve görseller ile Danıştay BaÅŸkanlığı tarafından hazırlanan broÅŸür ekte yer almaktadır.

Danıştay Başkanlığı ile sözleşmesi bulunan meslektaşlarımızın dikkatine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ

Sistem anlatım kılavuzu PDF olarak indirmek için tıklayınız.

Sistem anlatım kılavuzu Sunum olarak indirmek için tıklayınız.

BroÅŸür için tıklayınız.