TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU TOPLANTISI ANKARA’DA YAPILDI

02 AÄŸustos 2018 Meo

Türk Eczacıları Birliği 41. Dönem Denetleme Kurulu Toplantısı, 1 Ağustos 2018 tarihinde Ankara’da yapıldı. Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyeleri Ecz. H. Vural Tunalı ve Ecz. Hasan Buminhan Yavuz, Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. M. İbrahim Özkol, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ümran Pelenkoğlu,  Bölge Eczacı Odalarının Denetleme Kurulu Başkan ve üyeleri katıldı.

Odamızı temsilen Denetleme Kurulu BaÅŸkanımız Ecz. Meliha Nalan CAN’ ın katıldığı toplantıda;  Türk Eczacıları BirliÄŸi Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Ecz. Aylin Yalçınkaya yaptığı sunumla Denetleme Kurulları’nın yapılarına ve iÅŸleyiÅŸlerine iliÅŸkin bilgiler aktardı. Toplantı, Bölge Eczacı Odalarının Denetleme Kurulu BaÅŸkan ve üyelerinin aktardıkları sorulara yönelik yanıtlar ve çözüm önerilerinin deÄŸerlendirilmesi çerçevesinde devam etti.Â