TEB 42. Dönem Üçüncü Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

16 Ekim 2020 Meo

Türk Eczacıları BirliÄŸi 42. Dönem Merkez Heyeti Üçüncü BaÅŸkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının BaÅŸkan ve Yöneticilerinin katılımları ile 15 Ekim 2020 tarihinde gerçekleÅŸtirildi. Toplantıya Odamızı temsilen Oda BaÅŸkanımız Uzm. Ecz. Devrim BALI ve II. BaÅŸkanımız Uzm. Ecz. Duygu ELMAS MUTLU katıldı. Toplantının gündemini; zincir marketlerde saÄŸlığa iliÅŸkin ürünlerin satışı ve grip aşısı temini konuları oluÅŸturdu.

Toplantının açılış konuÅŸmasını yapan Türk Eczacıları BirliÄŸi BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak, konuÅŸmasında, “MesleÄŸimiz, meslektaÅŸlarımız, yurttaÅŸlarımız adına birlikte tavır almamız, örgütlü mücadele etmemiz çok kıymetli. Bizler eczacılık yeminimize sadık kalmaya devam edeceÄŸiz. Halk saÄŸlığı ve ülkemiz adına mücadele etmeye devam edeceÄŸiz. Ä°ÅŸimiz zor ancak bizler bir araya gelince, güçlerimizi birleÅŸtirince nelerin baÅŸarılabileceÄŸini bilen bir gelenekten geliyoruz. Meslek örgütümüzün tarihinde bu hikâyelerin yeri büyük” sözlerine yer verdi.

Toplantıda, Bölge Eczacı Odaları görüÅŸ ve önerilerini aktarmasının ardından; bir Sonuç Bildirgesi yayınlanmasına karar verildi.

Türk Eczacıları BirliÄŸi 42. Dönem 3. BaÅŸkanlar Danışma Kurulu Sonuç Bildirgesi için tıklayınız.