YENİ HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞINI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

28 Eylül 2018 Meo

YENİ HİZMET BİNAMIZIN AÇILIŞINI YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Odamızın yeni hizmet binasının açılış törenini 22 Eylül 2018 Cumartesi günü gerçekleştirdik. Açılış törenimize Ak Parti Manisa Milletvekili Semra KAPLAN KIVIRCIK, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Ecz. Özgür ÖZEL, İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer AKKAL, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk MERSİNLİ , CHP İl Başkanı Semih BALABAN, MHP İl Başkanı Erkan ÖZTÜRK, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris AVŞAR,  İYİ Parti İl Başkanı Ümit ÖZDAĞ, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar BOZYAKA, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Av. Filiz Tuğçe AYRANCI, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cem MERCÜL, ÇEKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Eda ÇAĞINDA, Denizli Eczacı Odası Başkanı Ecz. Osman ÖZDEMİR ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda başkanları sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve değerli eczacılarımız katıldı.

Oda Başkanımız Uzm. Ecz. Devrim BALI konuşmasında, Manisa genelinde hizmet eden bir meslek örgütü olduğumuzu, yeni binamızın başta Manisalılar olmak üzere tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını dilediğini, sorunlarımızın çok, sıkıntılarımızın büyük olduğunu,  ama geleceğe umutla baktığımızı ve  aydınlık bir gelecek için sorunlarımızı çözmeye çalıştığımızı ifade ederek, açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu.