Manisa Eczacı Odası

Uzm. Ecz. Duygu ELMAS MUTLU

BaÅŸkan

1978 yılında Manisa'nın Akhisar ilçesinde doÄŸan Ecz.Duygu ELMAS MUTLU ilk, orta ve lise öÄŸrenimini Akhisar'da tamamladıktan sonra 1996 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne girmiÅŸtir.2001 yılında mezun olduktan sonra özel bir ilaç firmasının Klinik AraÅŸtırmalar Departmanı'nda Ege Bölge Sorumlusu olarak çalışmıştır.
2004 yılında Akhisar'da eczane açarak serbest eczacı olarak çalışmaya baÅŸlamıştır.2010 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakokinetik Anabilim Dalı'nda yüksek lisansını tamamlamıştır.
2005-2017 yılları arasında Akhisar Ä°lçe Temsilci Yardımcılığı ve Ä°lçe TemsilciÄŸi görevlerinde bulunmuÅŸtur. 2017-2019 yılları arasında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Duygu ELMAS MUTLU, 2019 Eylül ayında yapılan Manisa Eczacı Odası Seçimli Genel Kurulunda tekrar yönetim kurulu üyeliÄŸine seçilerek, 2. BaÅŸkan olarak görevine devam etmiÅŸtir. 24 Kasım 2023 tarihli 19. yönetim kurulu toplantısında BaÅŸkan olarak seçilien Duygu ELMAS MUTLU, halen BaÅŸkan olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.