Nöbetçi Eczaneler

Başkandan

Odamız

Nöbetçi Eczaneler

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan Büyük Taarruz ve Başkumandanlık Meydan Muharebesi’nin, 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle sonuçlanmasının üzerinden tam 97 yıl geçti.

Özgürlüğün, laik cumhuriyetin ve demokrasinin müjdecisi olan 30 Ağustos, bir halkın yokluk ve çaresizlik içinde olmasına rağmen inanç ve kararlılıkla, karşısındaki emperyal güçlere diz çöktürdüğü bir gün olmuştur. Ulu Önder Mustafa Kemal’in yol göstericiliğinde ve Anadolu halkının kararlı duruşuyla kazanılan  bu zafer, tarihin altın sayfalarındaki yerini almış ve tüm mazlum halklara örnek olmuştur.

Bizler, bu tarihi zaferi her yıl aynı heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Böylesine anlamlı bir günde, özgürlük ve bağımsızlığımızdan hiçbir şekilde ödün vermeyeceğimizi belirtiyor; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz.

Meslektaşlarımızın ve tüm yurttaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

Manisa Eczacı Odası

HESABINIZA GİRİŞ YAPIN