ANKARA'DA GERÇEKLEŞEN GENEL SEKRETERLER, SAYMANLAR VE DENETLEME KURULU BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDIK

02 Kasım 2022 Meo

01.11.2022 tarihinde Ankara'da yapılan Genel Sekreterler toplantısına Uzm. Ecz. Okan SEYREK, Saymanlar toplantısına Ecz. Davut Åžafak COÅžKUN ve Denetleme Kurulu BaÅŸkanları Toplantısına Ecz. Gülen YATKIN katılmıştır.

Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Türk Eczacıları BirliÄŸi Saymanı Uzm. Ecz. Tahir Özelçi, Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Ecz. OÄŸuzhan UlutaÅŸ, Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Ümit Kayaalp ve Denetleme Kurulu Üyesi Ecz.Zeynep Sönmez ve Bölge Eczacı Odalarımızın yöneticilerinin katılımlarıyla, 1 Kasım 2022 tarihinde Ankara’da, Genel Sekreterler, Saymanlar ve Denetleme Kurulu BaÅŸkanları Toplantıları eÅŸzamanlı olarak gerçekleÅŸtirildi.

Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Türk Eczacıları BirliÄŸi Saymanı Uzm. Ecz. Tahir Özelçi ve Denetleme Kurulu BaÅŸkanı Ecz. OÄŸuzhan UlutaÅŸ, toplantıların baÅŸlangıcında birer sunum gerçekleÅŸtirerek, Bölge Eczacı Odalarının Genel Sekreterlerinin, Saymanlarının ve Denetleme Kurullarının görev, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdiler.

Toplantıların devamında, Oda yöneticilerinin yönelttikleri sorular yanıtlandırıldı ve gündemdeki konular katılımcılarla birlikte deÄŸerlendirildi.