YUNUSEMRE ve ŞEHZADELER İLÇELERİMİZDE FAALİYET GÖSTEREN ECZANELERİMİZİN DİKKATİNE

03 Mart 2021 Meo

Ä°limizin,  SaÄŸlık Bakanlığı’ nca yayınlanan Risk Haritasında orta riskli iller içinde yer alması nedeniyle, Yeni Kontrollü NormalleÅŸme Sürecine Dair Manisa Ä°l Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun Covid-19 Tedbirlerine Ä°liÅŸkin 02.03.2021 Tarihli ve 2021/9 Sayılı Kararı doÄŸrultusunda, ilimizde uygulanan hafta sonu sokaÄŸa çıkma yasağı kaldırılmıştır.

Bu doÄŸrultuda, Yunusemre ve Åžehzadeler ilçelerimizde 06 Mart 2021 Cumartesi gününden itibaren (06 Mart 2021 Cumartesi dahil) Cumartesi günleri çalışma saatleri içinde tüm eczanelerimiz hizmet vermeye baÅŸlayacaktır.

Ä°l Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’ nca alınacak kararlar doÄŸrultusunda yeni düzenlemeler yapılabilecektir.

Önemle duyurulur…

Ecz. Gizem DÖNMEZ                                                                                    Ecz. Dilek GÖKDAÄž DÄ°NGÄ°L

29. Bölge Manisa Eczacı Odası                                                                  29. Bölge Manisa Eczacı Odası

Yunusemre Ä°lçe Temsilcisi                                                                          Åžehzadeler Ä°lçe Temsilcisi