İlan Panosu

Manisa Eczacı Odası

Emekli Eczacı

Emekli eczacıyım. İhtiyacı olan benimle iletişime geçebilir. İzmir'de yaşıyorum. Manisa'ya gidip gelebilirim.

Emekli Eczacı

Emekli eczacıyım. Hastane, depo ve eczaneler benimle iletişime geçebilir. İzmir'de yaşıyorum. Manisa'ya gidip gelebilirim.

Eleman

Eczanemizde çalışacak biraz deneyimli çalışma arkadaşı arıyoruz.

DENEYİMLİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ

ECZANEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 2 YIL TECRÜBESİ OLAN, İLAÇ DIŞI ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA ÖĞRENMEYE AÇIK OLAN , İLETİŞİM YÖNÜ KUVVETLİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ. İLGİLENENLERİN CV İLE BAŞVURMASI RİCA OLUNUR.rne-mail: eczane.kent45@gmail.comrnTel:0236-503 40 14

İş Arıyorum

Eczacılık mezunuyum. Eczacılık Fakültesinde doktora yapmaktayım. Cuma günleri üniversitede derslere katılma mecburiyetim var. Cuma günlerimi boş bırakabilecek hastane, depo ve eczaneler benimle iletişime geçebilir. Turgutlu'da ikamet ediyorum. Merkeze gidip gelebilirim. 14 ay hastane eczacılığı tecrübem var.

İŞ ARIYORUM

1 Aylık eczane tecrübem var. İstanbul Gedik üniversitesi Eczane yardımcılığı sertifikamı aldım. Saruhanlıda yaşıyorum ama iş için Manisa merkeze gidip gelebilirim.

DERMOKOZMETİK UZMANI VE ECZANE TEKNİSYENİ ARIYORUZ

Yunusemre ilçesinde, alışveriş merkezinde yeni açılacak eczanemiz için dermokozmetik uzmanı ve ayrıca deneyimli, tercihen erkek eczane teknisyeni aramaktayız. CV'nizi whatsapptan iletebilirsiniz.rnrn

TECRÜBELİ ELEMAN

Şehzadeler ilçesinde yeni açılacak olan eczanemize tecrübeli eleman aranmaktadır.

ELEMAN

YUNUSEMRE İLÇEMİZDEKİ ECZANEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE TECRÜBELİ ELEMAN ARIYORUZ. 5346440715

1 AY MESUL MÜDÜRLÜK

21 TEMMUZ - 21 AĞUSTOS ARASI ASKERDE OLACAĞIM İÇİN MESUL MÜSÜR ARAMAKTAYIM. LÜTFEN 0541 352 1569 NO'DAN ULAŞINIZ. SARIGÖL/MANİSA DOĞUKAN KIYAK ECZANESİ

ELEMAN ARANIYOR

şEHZADELER. Tercihen en az 1 yıl eczane tecrübeli veya yetiştirilmek üzere eleman aranıyor.

DENEYİMLİ ELEMAN ARANIYOR

Manisa Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesinde bulunan eczanemize en az 5 yıl tecrübeli eczane teknisyeni aranmaktadır.

DENEYİMLİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ

ECZANEMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EN AZ 2 YIL TECRÜBESİ OLAN, İLAÇ DIŞI ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA ÖĞRENMEYE AÇIK OLAN , İLETİŞİM YÖNÜ KUVVETLİ EKİP ARKADAŞI ARIYORUZ. İLGİLENENLERİN CV İLE BAŞVURMASI RİCA OLUNUR. rnTel:0236-5034014 e-mail: eczane.kent45@gmail.com

DENEYİMLİ

ECZANEMDE ÇALIŞMAK ÜZERE LİSE YA DA ÜNİVERSİTE MEZUNU ÖĞRENMEYE İSTEKLİ,DİKSİYONU DÜZGÜN,SOSYAL İLİŞKİLERİ GÜÇLÜ,TANITIM VE İKNA KABİLİYETİ OLAN BAYAN ELEMANLAR ARAMAKTAYIZ.

ELEMAN ARANIYOR

ECZANEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÜNİVERSİTE VEYA LİSE MEZUNU ÖĞRENMEYE AÇIK,SOSYAL YÖNÜ KUVVETLİ BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR.rnİLGİLENEN KİŞİLERİN CEP TELEFONU NUMARASINA WHAT'S UP KANALI İLE CV GÖNDERMELERİ RİCA OLUNUR.